Nye nøkkelpersoner i Bolaks

//Nye nøkkelpersoner i Bolaks

Nye nøkkelpersoner i Bolaks

Florian                    Elinborg
Florian Sprater                                                        Elinborg L. Olafsdottir

18. september startet Florian Sprater i stillingen som lus- og rensefiskansvarlig i Bolaks. Florian er 33 år, tysk og kommer fra stilling på Akvariet i Bergen. Florian har lang erfaring fra forskningsrelatert arbeid, og med master i genetikk og en Phd i immunbiologi, blir han en viktig ressurs i Bolaks fremover. Florian er allerede godt i gang med arbeidet, og han uttaler «eg håper å være med å bidra til at Bolaks både har god kontroll både på lusesituasjonen fremover og høyt fokus på røkting av rensefisk».

Elinborg Lilja Olafsdottir er ny kvalitetsansvarlig i Bolaks og hun hadde sin første arbeidsdag i selskapet 2.oktober. Elinborg har lang og bred erfaring og kompetanse innen kvalitet og HMS. Utdanningen sin startet hun på Island før hun flyttet til Norge i 1989. I dag står det både biologi, akvakultur, kvalitet, HMS og risikostyring på CVen hennes, og hun tar med seg erfaring fra stillinger innen oppdrett, yrkeshygiene i BHT, prosjektledelse i DNV og nå sist fra kvalitetsledelse og sikkerhetsleder i oljebransjen og rederi. «Jeg gleder meg til å arbeide med forbedring og videreutvikling av kvalitet og HMS i Bolaks sammen med ansatte og ledere. Her får jeg anledning til å jobbe helt i tråd med mottoet mitt: -levende styringssystem som gjenspeiler det vi gjør gjennom gode prosesser.»

Bolaks ser fram til å ha både Elinborg og Florian med på veien videre. Selskapet har tradisjon for å ha stort fokus på utvikling av nye løsninger for næringen, og kompetansen vi nå får med oss gjennom Elinborg og Florian vil være nyttig for Bolaks fremover.

2018-01-24T11:01:49+00:00 10. oktober 2017|