Båtdåp

//Båtdåp

Båtdåp

 

Fredag var det fest med både eiere, ansatte, inviterte gjester og musikklag da MS Egil ble tatt imot og døpt på Lammaneset. Kl 12.00 ble MS Egil fulgt inn Eikelandsosen av ikke mindre enn 18 av Bolaks sine små og store arbeidsbåter.

MS Egil er levert av Risnes Marine Craft, og er av typen «Myre 15». Den er bygd med katamaranskrog i stål og er 14,99 meter lang, og ni meter brei. I sin tale til dåpsbarnet og Bolaks forteller Ronald Hellesnes, daglig leder i Risnes, at MS Egil er utstyrt med alt det siste av teknologi og utstyr. Arbeidsbåten blir et godt tilskudd og skal ha sin arbeidsplass i Bjørnafjorden sammen med resten av flåten til Bolaks.

I en næring som utvikler seg stadig raskere er det viktig å ha tilgang på godt arbeidsutstyr, og Bolaks har de siste årene investert nærmere 100 millioner i flåten, som nå opererer i Bjørnefjorden. Det er viktig å gjøre investeringer som ivaretar våre ansatte, fiskehelse og miljøet i sjøen, sa Bjørg M. Holmefjord Antonsen, daglig leder i Bolaks i sin åpningstale.

Det ble samtidig med dåp av MS Egil avholdt «voksendåp» for tre av de andre store arbeidsbåtene til Bolaks. Alle de fire gudmødrene var fra familien Holmefjord, og de ønsket hell og lykke over hver sin båt etter tur.

Etter dåpen var det mulighet for alle å komme om bord og se båtene, før det ble servert varm mat og drikke.

 

 


Ronald Hellesnes, daglig leder Risnes, overrakte gave til Bjørg M. Holmefjord Antonsen, daglig leder Bolaks.

 
MS Egil ønskes velkommen og følges inn Eikelandsfjorden.


Gudmødre f.v: Tove Holmefjord, Mira Antonsen Hjelle, Karina Antonsen Hjelle og Eva Holmefjord Heen.


Grunder Reidar Holmefjord var blant dei fyste som tok en synfaring om bord i MS Egil.


Gull og sølvvinnar frå OL, Håvard Holmefjord Lorentzen, i samtaler med Per Kåre Antonsen etter dåpssermonien.

 

 

 

2018-05-03T14:47:04+00:00 3. mai 2018|